Sommarlov på hög nivå (som det ska vara)

Oj, vad det är länge sen jag skrev! Men jag har inte hunnit, antar jag, för när sommarvädret äntligen infann sig hade jag ingen tid för datorn längre. :D Men nu tar jag mig tid, fast det verkligen är sommarväder nu också. Ni har fått höra det förr, men ojoj vad jag älskar solen! Mitt humör stiger till tusen och det är onödigt att söka efter mig innomhus. Alla mina bekymmer försvinner och hela jag är sommarvärme.

Den här senaste veckan har varit great! Om man alltså inte räknar från måndagen, utan en vecka bakåt från och med i dag (som om nån bryr sig om exakt vilka dagar). Jag har solat, jag har motionerat, jag har varit på bio (Mamma Mia med mor, Sara, syrran och Katrina), jag har haft fotonatt med Annelie (och sovit där i samband med det), jag har tillbringat mycket tid vid Andra Sjön i gott sällskap (ena kvällen med flickorna minus Anna :/ och andra kvällar med folket, vi har simmat och grillat. Men jag har nog varit där nåt dagtid också), jag har varit på Jakobsdagar i hälgen (oj vad jag hade roligt! Mycket lyckat) och slutligen har jag varit vid mommos & moffas, jag sov där och i dag har jag shoppat i Vasa med mamma (nu känns det som om jag har allt jag behöver, förutom ett par nya mjukisbrallor) sen for jag hem med buss, och nu sitter jag här.

Jaa-a, den här dagen var bra, även om jag kanske inte älskar att shoppa så var det enbart trevligt i dag, jag fick det jag behövde och ville ha(!). Mamma och jag gick på kafé (mums på kaffe och kanelbullar, jag kunde inte motstå ett glas cola och det smakade södern, jag undrar om det finns nåt godare en varm dag) och sen i bussen hem satt jag och lyssnade på ABBA låtar (som jag har börjat uppskatta en hel del sen Mamma Mia filmen inspirerade mig, jag undrar hur jag hittills hade fått för mig att deras låtar var dåliga?) och läste ut en riktigt bra bok! Det var tur att mina ben var rakade som jag ryste mig genom sidorna (Den trettonde historien av Diane Setterfield).
Jeppis dagarna var bästa på länge!
Att vara vid M.ens var underbart fast det bara blev en dag, alltid när jag är där infinner sig ett lugn, som jag nästan inte känner nån annanstans. Jag har inte stött på nåt fridfullare ställe än där (de bor i/på Söderudden) och jag är lycklig ända in. Men naturen har alltid haft en stor invärkan på mig och där finns det nog natur till lust och leda. Men hur härligt det än är så är det alltid skönt att komma tillbaka till "verkligheten".

Rippi lägret närmar sig! Så nu får min tid gå till packandet. :) Ha en (fortsatt) trevlig dag!

Usch för tiden (bara för att jag är oföretagsam)

Jag är otroligt trött och jag är väldigt dum som inte går och lägger mig. Men sån är jag. I dag hade jag bestämt mig för att vara i säng före ett (för att få nån ordning på dygnet), men jag sitter likaväl här när klockan närmar sig halv två. Jag kollar på en film, som jag inte riktigt har koncentrerat mig på, och det är synd för den värkar riktigt bra! Sling Blade heter den.

Det har varit många födelsedagar nu, med favorit människor som fyller så det har varit trevligt (kalasen med bra sällskap och mycket godsaker). Jag köpte faktiskt en T-tröja åt min bror i dag (som blev 18 i går!). :D När vi var till Jakobstad (givetvis visar sig solen för första gången på länge när jag ska gå i butiker och svettas, med för mycket kläder på mig. Men det var trevligt iaf. och solen kan jag aldrig tycka illa om! Jag kom nog hem med något smått, en kofta, en topp, armband och diadem. :) På kvällen (efter ett misslyckat försök att klippa min pannlugg, den jävlas med flit) for jag till Annis i kvällsSOLEN. :)) Sara kom också. :) Vi åt glass och sen satt vi vid Uno ett tag. Sen satt vi mest och funderade vid Annis, Sara, jag, Danni och Bo.

Sommaren börjar äntligen arta sig, tror jag. Även om vädret inte har varit så bra så har sista tiden varit helt lyckad! Inte bara på grund av kalasen. :D Jag har varit en hel del vid Elins, och umgåtts med folk, framförallt Elli och Viktor som är här i två veckor. Riktigt roligt. :D Och äntligen har jag lite planer också, inga stora men ändå. :)

Vad tiden har gått snabbt! Och ja, ärligt talat, jag är faktiskt förvånad, så här snabbt får det inte gå. Det känns som om inget har hänt under den här tiden som är minnesvärt? Eller jo, men inget speciellt. Fast det spelar väl ingen roll egentligen. Nu orkar jag inte skriva mer, jag orkar inte tänka klart. jag vill sovasovasova! NU!

Det förvånar mig att det fortfarande känns. Men det gör det, känns alltså. Och förvånar mig.
Men jag är jag och det klarar jag mig långt på. :)

Gonatt!

Fy fan får beskriva hela hopplösheten

Fy fan fy fan fy fan fy fan fy fan, död åt förutsägbarheten! Jag orkar inte och det räcker inte. Jag antar att det är jag som borde ta mig i kragen och att det också är jag som är förutsägbar men hur fan gör man det då? Och "ge mig något nytt" är bara skitprat och önsketänkande, varför tar jag inte bara för mig av något nytt, så svårt kan det faktiskt inte vara! Och bästa sommarn hittlills, in my ass! Eller hur jag ska uttrycka mig. Och hur lite fantasi har folk egentligen?! Fy fan säger jag bara, fy fan vilken dag. Den (eller gårdagen redan kanske) fick mig iaf att inse att nej, det räcker inte, inte för mig. Så nu får jag helt enkelt se till att göra något åt saken. På allvar. Och inte låta bekvämligheten och fegheten vinna.

För första gången i mitt liv känner jag mig instängd, kvävd. För första gången vill jag verkligen härifrån, ut, bort! Och som the killers sjunger: You sit there in your heartache, waiting on some beautiful boy to save you from your old ways, då sitter man nog där i onödan. Man måste rädda sig själv. Men ändå, hjälp mig lite på traven!

Parenteser (trevligheter)

Mina kärlekar i dag (jag har inget annat ord på lager):
the killers (utan överdrift, de överväldigar mig)
Per Nilssons böcker
That'70's show
Syrran
KAFFE (efter en väldigt jobbig huvudvärk)
Min säng (sova<3)

Annat trevligt i dag var Morden i Midsomer med Annelie. :D Och vädret faktiskt, världen känns ren.
Och nu ska jag sova, kanske inte så "i tid" som jag hade tänkt mig, men det får duga. God natt.

RSS 2.0