Söndagsmys i solen

Jag låter nåt jag skrev för ett tag sen beskriva känslan av den här dagen;
Vi är här nu!
Vi är mitt uppe i livet
Glädjerusens tid
Känslan är vårsol
På torget bland nakna ben
Fräknig hud och doft av hav
Musiken har flyttat in
Håll den kvar.

Kålla gärna in bdb: http://thisriveriswild.bilddagboken.se/

Och min värld är underbar
Och jag citerar Jason Mraz: -Life is wonderful

Kraglös

Fy jävlar vad jag är lat! Okej att det är slutet på skolåret och att jag inte orkar koncentrera mig och vill bara ha sommar. Men det är två veckor, eller egentligen bara en som jag måst anstränga mig. En vecka! Och ändå, ändå orkar jag inte med det jag sku måst! Nån sku behöva läx åpp mig. :S Jag menar, jag har int gjort nånting i dag! Int nånting. Jag orkar int vara så här lat och jag orkar int anstränga mig. Och jag hatar matte, som jag förövrigt sku ha borda ägna min tid åt i dag. JAG HATAR MATTE.

Men ujuj vad nära det är nu, till sommar, eller iaf sommarlovet! Avslutningen. :D Och ändå känns det som om förra avslutningen var alldeles nyss. Hoppas jag har blivit lite klokare. Definitivt latare.

Jaa, jag ska skärpa mig, 3 prov kvar, så är jag klar med skiten! Jag ska "ta mig i kragen"

Heippas!

Svenne är bra bok.

Mullvadar som grillar korv och röker tobak (och en stressad säl)

Nu är det tre veckor kvar av skolan, tre veckor bara. Så har jag gått ut åttan, så har mer än hälften av min högstadietid försvunnit, bara så där. MEN det ska förstås bli obeskrivligt skönt med sommarlov! Jag vill bara inte att ungdomsåren ska ta slut, allt är så enkelt nu, jag vill ha det så här. Men de här tre veckorna kommer vara jobbiga, vi har tre prov per vecka, eller nåt kallar de väl förhör, men ändå. Usch. Jag som inte orkar med någonting, jag borde plugga just nu.
Vädret gör det svårt att orka vara motiverad, man vill bara utut. Puss på solen. :D

Jag är ganska förälskad i mopedbilen också måste jag medge. Den är härlig att glida runt med. :D Just nu är den på service dock. :S Minst sju saker ska repareras, bl.a. bromsarna (som knappt tar), handbromsen (jag kan inte parkera där det lutar, för då är den inte kvar när jag kommer tillbaks) och metaren, men den går ju hursomhelst int så hårt. ;p Jag har iaf varit två gånger till Soklot körande den här helgen, båda gångerna med Annelie som satt på. :D

Jaa, på fredags kvällen for vi till Jonttis villa, vi var ganska många, bilder finns på bdb (http://thisriveriswild.bilddagboken.se/). Jag orkar nu int skriva så mycket om det, det var skoj! :D Men som vanligt var det väl vissa saker man önskade att man kanske inte skulle ha fått för sig att göra... Men man får skylla sig själv. :D Vi sov där, eller hur mycket man nu fick sova... Jag låg i en skarp kökssoffa och hade kanske 10 cm att sova på. x) Roffe var på G hela natten. x) Morgonen var däremot ganska jobbig, men jag slapp städa. ;p Vasa med Paulina och mamma, jag var verkligen inget bra sällskap, fick dock något inhandlat, sov i bilen hem sen. När vi kom hem doftade hela världen sommar, pappa hade klippt gräset, nyklippt gräs och grillat. :D Och solsolsol. jag orkade dock inte njuta så mycket av den sommriga världen, för mig blev det Hej sängen!
Sen ringde Anni och väckte mig, så efter lite föda dunkade/brummade/skramlade jag i väg med mopedbilen, då uppskattades inte solen lika mycket, blev bländad gång på gång, men jag hade brillsen med mig. :D Det bar av till Soklot för andra gången då, till Daddas. :) Men det blev tidigt hem för min del, jag var nog hemma vid 12? Så sov jag, det är fruktansvärt skönt att sova! :D

Så blev det ju morsdag då, jag talade inte om för mamma att hon antagligen är bäst, men jag hoppas att hon vet om det. :D Ut och äta med fammo och faffa, trevligt. :)

Men allt är ganska härligt just nu, förutom proven. Och jag jobbar fotfarande på det där; glömglömglöm. Jag skulle vilja att allt för engångs skull skulle gå vägen, jag antar att det är ganska mycket begärt, men ändå.

Den här dan har varit konstig, jag har varit för trött antar jag, inte sur eller nåt, trött. jag tror inte jag hörde en enda sak av det som sades på kemi, jag orkade inte, jag satt och diskuterade med Erik och Annelie som vanligt. ;p Det uppskattas inte. Bildkonst var intressant, men eftersom vi bara skulle lyssna blev det lite av en utmaning för mig, just idag. Historia var bara tungt, jag som hade sett framemot det, Juuso var jobbig. Jag satt och ritade av Fidel Castro istället för att göra det som skulle göras. Erik sjöng och var ganska som vanligt, men det uppskattades inte denna timme heller, han fick gå ut. Och jag kommer få sänkt i husa. Fast jag fick äta stekta champinjoner i dag, mums. :D Nu ska jag ut och cykla!

Överlopps spark-energi till glädjerus (och kaffe-limsa-rus, hyper)

Fy fan vilken dag! Jag hann int drick kaffe på morgonen, så jag var TRÖTT hela dagen och hade huvudvärk. Enda positiva på hela skoldagen var jumppa; fotboll. :D Sen gick allt åt helvete. Det här har aldrig hänt mig förut, jag har int känt så här. Det är väl på tiden antar jag, men ändå, man kan lugnt säg att det föstörde dagen. Vad gör man av det här nu då? Den här känslan. Då jag för en gångs skull ville. I vanliga fall sku jag ha blivit lättad, därför blev jag lite förvånad och dessutom väldigt led mig själv. Men jag överlever. Det går väl om antar jag, jag får tänka på nåt annat.

Som att jag klara mopokortet i dag!! :D (snabba vändningar, jag vet) Tack o lov för det, jag vet int vad jag sku ha gjort av mig själv annars, det sku verkligen ha varit FÖRJÄVLIG dag då. Det var på tiden jag fick skrivit det, och jag klara det på första försöket! Det är jag mest förvånad över.
Jag var och gled runt lite med mopobilen i kväll. :D Jag fick kaffe i mig vid besiktningskontoret, genast då började humöret stiga, mot nåt som liknade det normala för att vara jag. Det var gott kaffe också. :D

Den här dagen blev plus minus noll. Bara att plus kommer jag ha väldigt mycket nytta och glädje av här framöver. ;D Och minus vill jag väl helst glömma. Glömglömglöm. Det blev nog inte alls noll kvar. Fast noll är ju också ganska tråkigt.
Gonatt

Sommar (nästannästan) och frustration (och ännu lite mera frustration)

Nu e jag frustrera till max och int på bra humör. O. jag vet int vad jag ska göra. Vad ska jag göra vad ska jag göra vad ska jag göra?? Och jag har vari trött och totalt upp i varv på samma gång hela kvällen. Och sur mellan varven, vad har jag för problem? Fast kvällen var kul egentligen, men jag kuna bara tänk på samma sak hela kvällen, usch, snart orkar jag int försök nå mer. Men fast jag är för trött för att gå och lägga mig börjar min kväll bli lite bättre, eller nej, min kväll var nog riktitgt bra, men mitt humör börjar bli bättre. Tack vare Antonio Vivaldi, Pet Shop Boys och Jason Mraz. :D

Janå, i dag var jag med Annelie till Kokkola, vi had kul. :D Och dit for en massa pengar, jag behöver int shoppa på hela sommarn och int ork jag heller. Och det var varmtvarmt! :D Annelie körd runt mig i Prisma med nån barnkärra eller nåt? Sen skutta hon i väg mig och släppt taget, fast det märkt int jag, så tänkt jag åk rakt in i hennes mor, men så hann jag lägga fötterna i marken och undvek just och just en hylla, Annelie skratta som fan, int hennes mor. :D Sen körd jag runt henne vid godishyllorna. När jag kom hem en halv 6 tiden duscha jag, sen satt jag på verandan med kjol och nyduschat hår och världen var varm och doftade sommar. Fille kom förbi och prata med mig, sen kom Anni olagligt glidande på sin finfina vespa och Bo med monkey. :D Vi for till hennes (jag speeda med cykeln), vi sku grilla, men först sprang vi på barfota en stund. ;) Elin kom, trevligt att ha få träff henne och faktiskt ha tid att prata. :) Så kom Sara, Jontti, Janne, Emma och Äijä. :D Vi grilla och åt och Emma skratta som en kar. :D Sen for vi till stan, de flesta på mototdrivna fordon, men så fanns det ju såna som mig och Elin, som har varit för lata för att skriva mopokortet (men jag skriver på tisda!) som cykla. Vi satt och fundera, sen for vi och hälsa på Soffi å till Uno. Sen hamna vi vid Annis mor, vi satt på balkongen och drack kaffe och had nattvard. :D Och kolla på eget TV program; Hemma hos Sundfors. Vi var högljudda och jag var konstig. Int på ett bra vis (det är jag annars). Elin var hög (på vad vet jag int). :D Jag somna i Annis säng också. Vi satt och chilla framför tv.n. jag cykla hem en 1 tiden, för Anni had somna i soffan. :p Ansträngande dag antagligen. Jag är helt slut.

Jaa, Vappen var KUL. :D Men nu orkar jag inte skriva om det, jag minns väl inte allt heller. Bilder finns iaf. på bdb. Nej, nu börja jag tänk på det där jag int sku tänk på igen.

Jaa, jag måst väl också säga att jag är STOLT. :D För på fredagen (när vi var tvugna att gå i skola) fick jag ut 2 prov, kemi och finska, jag fick 10 i båda!! (Tänk jag som int tycker om utropstecken) :D ALLT RÄTT. :O Det var tack vare det jag had nå pengar att shoppa för i Kokkola (tack pappa). :D

VAFÖR kan int det vara sommarlov NU?! Jag vill int ens tänka på alla äckel-prov jag har framför mig. Jag kommer int kunna somna i kväll.
Jagvillhajagvillhajagvillha. Och nu är det riktitgt frustrerande hur nära det är, men när jag sträcker ut armen är det ändå utom räckhåll, fingertopparna snuddar vid, men jag når int.

Nu ska jag ge upp, jag får int sagt det jag ska ha sagt tror jag? Eller jag vet int. Min hjärna e full med allt möjligt, på sant jag sku måst töm ur den, alla tankar har trassla in sig och jag får int uppredd dem. Jag är trött! Och jag hatar 22:22 och 00:00.
Gonatt.

RSS 2.0