Förvirrning och frustration, något nytt - en bristvara

Jag har så svårt med den här känslan, den kommer inte leda mig någon vart. Det vet jag. Den kommer lura mig om jag låter mig luras. Och vissa dagar, vissa stunder vill jag verkligen bli lurad av den. Men sen, jaa, sen kommer sen. Jag vill inte göra om samma misstag. Jag vill ha något mer.
Men när regnet ännu en gång sköljer över samma gator känns det så långt borta. Något nytt finns inte med i den ordboken. Så svårt att bara snubbla över det om man inte går där det ligger. Om man befinner sig på fel ställe. Men snälla, något nu? Vardagen är påträngande och tråkig och nästan grå. Lite färg tack!

Nu ska jag sluta fundera på saker som inte leder någon vart, och sluta låtsas att det är på nån annans ansvar.
Jag har hem brillor på prov i dag föresten! Som jag ska använda på deltid (när jag läser, nördar vid datorn och tv.n osv.), men jag skulle gärna använda dem på heltid. Det trodde jag inte! (: Nu ska jag plugga italiano. Shoo!

Men gott folk (eller annars bara folk) som läser det här, kan int ni tips om nå bra musik? :D (då sku ni ju hjälp mig med det där; nåt nytt) Det känns lite tråkigt t.o.m. på den fronten, och så vill jag inte ha det. :(( Så säg nå låtar eller band NU. :))

This town was meant for passing through

Jag är så trött bara, trött på det här. Trött på att roligt är kort. Trött på man inte ens behöver drömma om något nytt. Trött för att jag sover för lite.

Och när jag behöver det som mest finns det inte någonstans innom räckhåll. Behöver vadå? Jag både vet och vet inte. Jag både vill och vill inte. Jag är trött på att det alltid är så. Kan nån berätta var jag ska leta, var jag ska söka efter det som jag är för säker på att jag förtjänar?

Äcklig helg, skola på lördag, nästan värdelös kväll. Jag hoppas verkligen på en lyckad söndag.
Och snart hostar jag upp min hals, det känns inte bra. Kanske borde jag stifta bekantskap med herr pensilin.

Ge mig nåt intressant. Gör mig glad. Det är uppmaningar, men jag tycker inte om utropstecken.
Gonatt.

RSS 2.0