Helg (underbart, för lite sömn och alldeles för kortvarigt)

Det skrivs lite samma saker här och på bdb (http://thisriveriswild.bilddagboken.se/), men det kan jag inte så mycket åt, jag har ju bara ett liv. Så ni får helt enkelt stå ut med det. :)

Jaa, fredagskvällen ordnade upp sig, jag ansåg mig fullt återställd när jag satte mig på cykeln och trampade iväg till Fisken. Först kom vi (Sara, jag och Anna) fram till att Annelie kan nynna förståeligt. Så vi satt och nynnade i soffan, underligt nog försvann alla andra? Men vi var ganska aktiva, jag, Anni, Bo och Ainonen spelade kort (dålig koncentrationsförmåga). Så spelade vi fotbollsspelet, då blir jag lite för ivrig, men det är kul iaf. :D Åså klappade vi varandra på låren. Och man vill inte vara den som gör Annelie frustrerad. Klockan tolv for jag, Erik, Grannas och Bo till Annis, där det var föräldra-tomt. Sen kom Ainonen också. Det var trevligt, vi åt dem ur huset och drack kaffe. Sen titta vi på tv utan att titta på den (så vi hade alltså bara på den i bakgrunden). När jag kom hem satt jag alldeles för länge vid datorn, som vanligt. Död åt datorn! (ibland)

På lördagen var jag på bio (mysigt) med Anna, Sara, Annelie och Elin. :D Vi kollade på Hairspray, helt okej, GLAD och jag gillar musikaler. Men den var lite otrovärdig, gjord som barnfilm, allt gick lite för lätt. Nåjaa, trevligt iaf. Och läpparna blev plufsiga och röda (av popcornen, inbilla er inget). När jag kom hem for jag och Anna till Annis lägenheten, där Elin och Sara redan befann sig, där satt vi framför tv.n och hade mys.

Och så här lät det igår, alldeles för sent på natten (från bdb):
Jag vill, jag vill ha. Jag vill ha... Vadå. Jag vet inte. Jag bara... Musiken gör mig nostalagisk, melankolisk? Känslan är bekant, men jag känner den inte, jag vet inte hur man handskas med den. Den äter mig innifrån, men det känns ändå... härligt eller nej. Men som om man sträcker fram handen, men man når inte, fast man VILL. Jag vill ut och springa, snabbt, i kylan.
Filmkänsla. Jag vet vad jag vill ha, men ändå inte, dessutom är det förskönat, drömt. Och inget varar.

Just nu då, jag sitter med ett häfte (häften är bra<3) uppslaget bredvid mig, där jag håller på att skriva ner massa musikaler jag önskar mig tills födisen (02.02), så att mamma har att välja mellan, så att jag åtminstone får en. och det är söndag. Usch. Jag har gjort ingenting som vanligt. Duschat (och sen tvingat Paulina att hjälpa till med att fläta mitt hår). Varit ut och gå. Och kållat One Tree Hill. Denna veckan har vi prov, men det är lugnt, på fredag ska jag på kent (<3) konsert med Anna, Elin och mami. :D Och på lördag fyller jag. Usch, jag har inte läst någonting till mopedkörkortet ännu, eller inte ur boken iaf. Och jag ska i säng i tid i kväll, så nu får det räcka med skrivandet. Heipps

Anna saknas på bilden.
image5

Jävla korvar

Fick fara hem från skolan idag pga, magen. Usch, det tar så sjukt att jag int vet vad jag ska göra av mig själv. (Synden straffar sig, karma, vad man nu vill tro) Nicke kom och hämta mig med en odunkande (har hans fantastiska stereosystem sluta funka?) mopobil. Och nu missar jag bildkonst, som jag redan ligger efter i.

Just nu laddar jag ner lite låtar (musik, ahh<3). Så ska jag väl krypa ner i sängen med en bok, + att jag har min trogne vän tv.n vid min sida också. Jag hoppas bara att det inte blir som Viktor sa(?, ropade kanske) att jag int får gå ut nå i kväll. Men solen skiner! Så jag är glaad mitt i eländet. Lalaa, heipps.

Insnöade skolkande Kronqvist-barn (skämmas)

I dag var jag sjuk, eller nästan-sjuk. Torsdags-sjukan? Jag vakna, fast int egentligen, ja orka int. Dessutom had ja huvuvärk så ja inbilla mig att jag var sjuk o. måsta va hem. Och jösses vad skönt det var! Sov ut.

Sen var jag riktigt duktig, åt frukost, laga matte, plocka ur diskmaskinen, försökte komma i kapp med skrivandet av  bokrecensioner som jag har skjuti upp hela skolåret. Jobbigt. Jag är alldeles för bra på att skjuta upp saker. Sen ladda jag upp bilder på bdb och fixa mat åt mig, stekta ägg och äpple, proffsit. Läst lite i -Ett ufo gör entré av Jonas Gardell. (skönt med välskrivna böcker). Sen var jag ut och gick med mami och hunden (Choko, Psykfalli) i snöyran.  Fast jag är ju endå jag, så nån timme försvann väl framför tv.n.

Jahapp, och nu sitter jag och hör på Lyssnarens egen lista med mami som stickar(?). Jag tror jag ska ta och skriva en egen nån dag så omvärlden får höra bra musik. :D Den här torsdagen var int äckli för en gångs skull. Men ändå, vart tar tiden vägen? Och nu regnar det, jag som var så nöjd med vädret. (Och ja, jag insåg just att jag skrev om vädret, det är nog dags att sluta skriva då) Heipps

Supertramp(<3)

Indie rock'n'roll

the killers<3
Ojojoj va ja e kär i dem. :D


Glamorous
Indie rock'n'roll is what I want
It's in my soul, it's what I need
Indie rock'n'roll, it's time
Two of us
Flipping through a thrift store magazine
She plays the drums, I'm on tambourine
Bet your, your bottom dollar on me

It's Indie rock'n'roll for me
It's Indie rock'n'roll for me
It's all I need
It's Indie rock'n'roll for me

In a clutch
I'm talking every word for all the boys
Electric girls with worn down toys
Make it up, break it up, what do you care
Oh what do you care?

I take my twist with a shout
A coffee shop with a cause, then I'll freak you out
No sex, no drugs, no life, no love
When it comes to today

Stay if you wanna love me, stay
Oh don't be shy, let's cause a scene
Like lovers do on silver screens
Let's make it yeah, we'll cause a scene

It's Indie rock'n'roll for me
It's Indie rock'n'roll for me
It's all I need
It's Indie rock'n'roll for me

In a clutch
I'm talking every word for all the boys
It's Indie rock'n'roll for me
It's all I need
Makin' up, breakin' up, what do you care
What do you care?
It's Indie rock'n'roll for me

Two of us
Flipping through a thrift store magazine
It's Indie rock'n'roll for me
It's all I need
Makin' up, breakin' up, what do you care
What do you care?
It's Indie rock'n'roll for me

Ögonattack

Dagens erfarenhet: Hur det känns att få lime i näsan, ögonen och halsen. Det svider. Mycket trevligt. Eh. Och Axu slår hårt, blåmärke på armen. (Alltid lika händelserika husa timmar)

Dagens bedrift: Kolla Star Trek med Sara och Anna. :D Jag har aldrig sett den förut, så det var på tiden.

Ganska händelserik dag, Anna och jag blev t.o.m. stoppade av busschaufören. :O Vi sku tjuvåka till Saras. Men vi nicka ihärdigt när han fråga:
-Men det e säkert att ni har busskort?

Bästa kommentaren idag var nog att vi var sköna (Anna, jag och Sara), jag håller med. Hade nåt att göra med att vi låter munnarna gå hela tiden samtidigt som vi tänker på nåt annat.

Jaha, annars idag har jag vari hungri. Jag kom just hem cyklande från skolan (hade cykeln där), jobbit för jag kunde inte ha upp ögonen, eftersom små snönålar envisades med att attackera mina ögon. Och nu har jag skapat den här bloggen. Ska väl snart ta i tu med mainär läksyt. Kanske. Herregud vad dagarna (tiden) går snabbt. Usch. Jaja, heipps.

RSS 2.0